Bryganlæg med internet

0 Comments

Hvorfor skulle et anlæg ikke også på internettet. Der er efterhånden ikke den husholdningsmaskine der ikke har adgang til internettet. Eftersom det er meget mænd der brygger, så er det kun naturligt at der efterhånden er et stort antal af bryganlæg til hjemmebryg der også har adgang til at kunne komme på internettet. Det betyder også, at det er meget lettere at programmere den opskrift man ønsker at brygge, ligesom upload af data efterhånden som man brygger er helt naturligt. Det har den store fordel, at man kan sidde overalt i Verden og følge med i, hvordan en gæring forløbet. Hvis man har styr på historiske data, så er det også meget lettere at brygge samme øl igen, for man ved præcis hvordan sidste bryg for forløbet. 

Hvilket bryganlæg

Der findes som sagt mange bryganlæg, men jeg kan varmt anbefale dig at kigge på Braumeister. Braumeister er i modsætning til mange andre bryganlæg der bliver solgt, fremstillet i Tyskland. Kvaliteten på disse anlæg er helt anderledes end de bryganlæg der er fremstillet i Kina.

Hvordan kommer du i gang

Det kan godt være du endnu ikke har prøvet at brygge, men du har sandsynligvis en drøm om at komme til det. At drømmen er der, er naturligt for de fleste, for det er fremstille sig egen øl og skabet noget unikt som kun du har prøvet før, det tiltaler rigtig mange mennesker. Det at fremstille helt egne fødevare giver en rigtig god fornemmelse, og du ved præcis hvad der er i den pågældende øl. Du kan også få lige præcis den øl som du bedst kan vide. 

Når du ikke har brygget før, at findes der heldigvis rigtig meget information omkring ølbrygning på nettet til helt nye bryggere. Prøv at besøg siden https://brewlex.dk/category/nybegynder/ hvor du finder gode råd før du går i gang, så du ikke står helt på bar bund. Viden er vejen til at lykkes med ølbrygning. Det skal dog heller ikke komme til at virke som om det er raketvidenskab, for sleve det at brygge øl er nok lettere end de fleste går rundt og tror, og resultatet overrasker de fleste. Jeg vil våge den påstand, at du uden problemer kan brygge øl der er mindst lige så godt som det mikrobryggerierne laver, og så er prisen alligevel en hel del lavere. 

Det kan godt være prisen er lavere, men det er faktisk de færreste der gør det på grund af prisen. Langt de fleste gør det fordi fornemmelsen ved at brygge sin egen øl, den er så god, og når man sidder sammen med et par venner og lader den smage den øl man selv har skabt, så giver det en rigtig fed fornemmelse som er svært at beskrive for folk der ikke brygger selv.