En teknologi der kan hjælpe dig med at droppe den dårlige vane

0 Comments

Der er ikke længere nogen på kloden, der er i tvivl om, at rygning er en ufatteligt sundhedsskadelig vane. Der er heldigvis løsninger, hvis man du er en af dem, der er faldet i rygerfælden. Du kan selvfølgelig forsøge dig med de dyre tyggegummier. Du kan også prøve nikotinplastre eller andre produkter, hvis ’claim to fame’ er, at du aldrig igen har behov for cigaretten. Men der er mange elementer i afhængigheden af tobak. Og nikotinen er således ikke den eneste afhængighedsfaktor.

Du er ikke kun afhængig af nikotin

Hvis du har røget cigaretter i lang tid, så er det faktisk ikke kun nikotinen, du er afhængig af. Du er også afhængig af at holde på cigaretten. Når man har vænnet sig til at gå med sin afhængighed mellem fingrene, så bliver fornemmelsen desværre siddende lige der – i fingrene. Derfor er der også et ubehag i hånden, som ikke kan afhjælpes med fx et tyggegummi. Også fornemmelsen af at blæse en tåge ud af munden er vanedannende. Det lyder åndssvagt, men det er faktisk sandt. Og derfor er det faktisk en rigtig god idé, hvis man er forhenværende ryger, at man køber sig en elektronisk cigaret.

Hvordan fungerer en elektronisk cigaret?

En elektronisk cigaret er som sådan ikke et stykke enormt kompleks videnskab. Det er selvsagt et elektronisk apparat med et genopladeligt batteri, der få hele møllen til at køre rundt, så at sige. Derudover er der et mundstykke – eller en driptip. Det er selvfølgelig herfra, du suger, når du bruger en elektronisk cigaret. Når du køber en elektronisk cigaret, så får du som oftest et ekstra mundstykke med som reservedel. Det er ikke i alle tilfælde, de sidder specielt godt fast på apparatet. Derfor er det en god reservedel at have, hvis nu mundstykket skulle ryge af. Dernæst er der en væskebeholder, hvori selve nikotinvæsken skal ned i. Og slutteligt er der selvfølgelig en brænder – eller en coil, som man kalder det på engelsk. Det er denne, der skaber den nødvendige temperatur, når du suger i den elektroniske cigaret. Disse er nemme at installere og sætte i, men du skal som ny damper være opmærksom på, at din brænder skal skiftes jævnligt. Hvis ikke du gør det, så ender det med, at din væske kommer til at smage metallisk og bittert. Er du i tvivl om, hvorvidt din brænder skal udskiftes, så tag et sug og smag. Herfra er der ingen tvivl!