Gaven til manden, der har alt

0 Comments

Mangler du den perfekte gaveidé til manden, der har alt? Så er du ikke alene. At mænd aldrig ønsker sig noget, eller kommer på de mest kedelige ønsker, er et alment kendt fænomen, som giver kvinder grå hår op til enhver fødselsdag. Derfor har vi skrevet en lille guide til, hvad du kan købe til din partner, bror, svoger, far eller hvilken knap-så-kreativ mand, du nu har i dit liv, som aldrig ønsker sig noget.

 

Nye dæk til bilen eller motorcyklen

Noget som næsten alle mænd har til fælles er, at de er glade for enten deres bil eller deres motorcykel. Derfor går du ikke helt galt i byen, hvis du forkæler ham med nye flotte fælge eller motorcykeldæk. At gå på i motorcykler og biler er en dyr hobby, så det vil helt sikkert blive taget imod med stor glæde, når du forkæler manden i dit liv med udstyr til kværnen eller bilen.

Sørg blot for at sætte dig lidt ind i hans yndlingsmærker, samt hvilken ”stil” han har til. Ofte går mænd nemlig tilpas meget op i udstyret, at det ikke er helt ligegyldigt hvilke fælge og/eller dæk, du vælger. Sørg derfor at både tale med manden, der skal forkæles, såvel som din dækspecialist, som skal hjælpe dig med at vælge de helt rette fælge eller dæk. Så er du garanteret, at du rammer helt rigtigt med din gave.

 

Gavekort til oplevelser

Livet handler om oplevelser. Og det kan selv enhver ”kedelig” mand nok være med på. Derfor kan du altid købe et gavekort til en oplevelse, der passer lige til din mands personlighed. Dller måske lave dit eget hjemmelavede gavekort, som består af et klippekort til massage i hjemlige omgivelser, en god middag med vin eller andet, som du ved, din mand virkelig vil værdsætte. Se det er en gave, man altid kan bruge.

 

Tøj, tøj og mere tøj

Er din mand en mere praktisk mand af slagsen, så kan du også altid forkæle ham med tøj. De fleste mænd hader at shoppe, og derfor får de det heller aldrig gjort. Og her må man sige, at kvinden er på hjemmebane, da mange kvinder elsker at gå på jagt efter flot tøj til både sig selv og andre. Gør derfor din mand en tjeneste og skån ham for bøvlet og tiden, han skal bruge i det lokale shopping center og gør det for ham. Så slipper du også for at se hullede sokker og underbukser derhjemme, da du selv sørger for, at han er pænt klædt med dine gaver.