Styrk din routers rækkevidde med en wifi-repeater!

0 Comments

Godt wifi er en menneskeret i dag. Selvfølgelig har du ret til en god internetforbindelse, uanset hvor du befinder dig i verden.

Og det gælder også hjemme hos dig selv. Du har brug for en virksom internetforbindelse uanset hvor i dit hus, du befinder dig. Men selvom du har en ny router, er det ikke sikkert, at den virker overalt i dit hus.

Og der er ikke noget værre end når dit wifi ikke virker! Godt internet – det er nr. 1 i din verden. Og det er uanset om det er PC, mobiltelefon eller Smart-TV; det skal bare virke.

En wifi-repeater giver din router nye muskler

Måske er løsningen på dit problem at du skal anskaffe en https://wifi-repeater.dk/?

Rigtig mange er plaget af, at selvom de har installeret en router, så kan de ikke få problemfri forbindelse over hele deres hjem. Men med en wifi-repeater, kan du forstærke signalet fra din router, så du får godt wifi over hele huset.

Så nu kan du surfe fra hvor du vil i dit hus. Og du slipper for ungernes hyl og skrig over, at wifi ikke virker. Nu er der ro til, at du ovenikøbet selv kan surfe uden problemer.

For grundlæggende skal din forbindelse bare virke, når du har behovet. Der er ikke noget mere belastende end videoer, der ikke loader, eller går på pause undervejs i afspilningen. Du er et visuelt menneske, og nyder film og serier – og det skal bare spille.

Minimer risikoen for at du bliver ramt af cyberkriminelle

Og her kommer lige en løftet pegefinger: Når du har trådløst wifi i dit hjem, er det super bekvemt for dig selv. Men desværre åbner du også en potentiel åbning for kriminelle til at bruge din infrastruktur. Så overhold disse vigtige regler:

Beskyt din router og dit hjemmenetværk

Hold din trådløse router beskyttet med adgangskode, og skift den regelmæssigt. Og brug kryptering og firewall til dit trådløse netværk. Og sørg samtidig for at opdatere din routers firmware.

Beskyt din PC – ude og hjemme

En ting er at du skal beskytte din router – men du skal også beskytte de devices, som kører gennem din router.

For din PC gælder, at hvis du bruger offentlige wifi-netværk, så benyt en VPN-nøgle. Og surf altid på en sikker browser.

Og selvom det er gentaget mange gange – så klik ikke på links i uopfordrede e-mails eller tekstbeskeder. Der bliver udsendt masser af spam, og det sker kun af en grund; det virker. Meget af det er rigtig godt lavet, så kig dig for. Og hold din antivirus- og antispywaresoftware opdateret.

Så har du beskyttet dig så godt som muligt, og kan nu surfe fra det sted i dit hus, som du har lyst til!