Tjen penge fra din computer

0 Comments

Der findes mange måder at tjene penge på – nogle af federe end andre. For mange gælder det at få et almindeligt job, og så kommer pengene derfra og så er det det. Men der findes også mange andre muligheder for at tjene penge – nogle med risiko, andre uden – og der findes helt sikkert noget for dig. Mange af disse måder er noget, man kan gøre fra computeren, og her kan du læse videre om lige netop de muligheder – læs med og bliv klogere på Bitcoin kursen, affilaite marketing og meget andet.

Investering – tjek Bitcoin kursen

Investering er ikke ukendt, men mange har aldrig fået sat sig ind i det. I investering bestemmer du ofte selv hvor høj risiko, du vil have, men dermed også hvor stort udbytte du kan få. Du kan investere i aktier, valuta, kryptovaluta og mere. Kryptovaluta har især vundet frem, og du kender sikkert godt lidt til f.eks. bitcoin. Hvis du vil undersøge kryptovaluta lidt mere, kan du f.eks. kigge på Bitcoin kurs. På den måde kan du holde øje med Bitcoin kursen og investere på det rette tidspunkt.

Spørgeskemaer

Mange steder online kan man tjene penge på at svare på spørgeskemaer. Det er ikke de store penge, man tjener her, til gengæld er det nemt, og pengene er sikre. Så hvis det er mere ovre i den boldgade, du vil, så er det spørgeskemaer du skal have fat i. Nogle steder reklamere f.eks. med at man kan tjene op til 800 kr. om ugen på deres spørgeskemaer.

Crowdlending

Crowdlending er for mange et ukendt begreb. Det handler i bund og grund om at låne penge ud til låneudbydere. Her får du så en andel af det, som der bliver betalt i renter – og du får selvfølgelig også dine penge tilbage – hvis altså lånet bliver betalt. Her er risikoen ofte lav, da rigtig mange lån jo bliver betalt tilbage – man skal blot være klar på, at det er en meget langsigtet investering.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er eksploderet lidt på de sociale medier. Det handler om, at lave marketing for virksomheder ved at linke til deres hjemmeside. Det kræver ofte mest arbejde i starten og kan senere gå hen at blive en passiv indkomst. Det gælder f.eks. ofte, at ved hver person, der køber noget fra virksomheden via dit link, tjener du en procentdel. F.eks. hvis kunden bruger 1000 kr, så kan det være du tjener 100 kr, og det kan hurtigt løbe op i mange penge. Især hvis du har mange følgere på et socialt medie, men det er også muligt, hvis man ikke er en influencer – så skal man måske bare være lidt mere kreativ.

Online kursus

Hvis du ved meget om et specifikt emne, som andre gerne vil lære om – det kan være fodbold, programmering, strik, bagning og alt muligt andet, så kan du lave et online kursus. Det gode her er, at du blot skal planlægge og opsætte kurset en enkelt gang, og så tjener du penge, hver gang nogen tager dit kursus. Du behøver ikke selv at oparbejde en hjemmeside eller lign, for der findes mange platforme, der gør det muligt at lave online kursus.