Sådan bestiller du 3d print – helt uden en 3d model

0 Comments

Bestil 3D prototype, 3D printede actionfigurer, 3D printed bubbleheads eller kom godt i gang med 3Dp print prototyping. Uanset hvad du ønsker – kan 3D Actions levere. Den store verden af 3D print kan være ikke bare lidt – men enormt svær at navigere i. Derfor tilbyder 3D actions at vores kunder kan komme godt i gang med deres 3D print projekt – også hvis de ikke har en 3D print model. Det gør vi fordi at vi gerne vil involveres i processen så tidligt som muligt – og fordi at vi er helt pjattede med 3D print og 3D design til print.

Bestil dit 3D print uden et 3D design

Det er sikkert som amen i kirken – 3D print projekter kan være ikke bare lidt, enormt meget svære at komme i gang med. Det gælder selvfølgelig ikke for os hos 3D actions . men for dig der synes at 3D print er helt utroligt spændende, men ikke har stor erfaring med 3D print eller 3D design. Der er meget man skal have styr på – det kræver en korrekt formarteret 3D design fil og ikke mindst viden om de mange forskellige 3D print materialer der findes og sidste men ikke mindst de mange forskellige 3D printertyper der findes på markedet. Ikke bare i dag – men i fremtiden.

Derfor kan du trygt bestille dit 3D print, selvom du ikke har et 3D design

Du kan bare slappe af nu min ven og tage det helt roligt. 3D actions har din ryg og ikke mindst spsndevis af den erfaring og viden der skal til, for at netop dit 3D projekt bliver den kæmpe success som du øsnker at det skal blive. Det er derfor, vi hos 3D actions, arbejder hver evigt eneste dag sammen med nogle af de flotteste og dygtigste 3D designere på internettet. Det gør vi udeukkende for at vi er sikre på at vi kan kan tilsikre at den flotte 2D model du har tegnet på bagsiden af en serviet efter at duhave drukket en flaske absinth med drengene, eller er skrevet på et stykke papir som du har brugt til at duppe dine svedige pande med eller som du måske har lave som tegning i et 3D grafikprogram fordi at du efterhånden er blevet lidt af en hæj til 3D Cad tegning,, kan blive opgraderet til et 3D fil – og senere et 3D print. Vi har styr på vores filamenter og resin og vi søger at vide alt der er at vide om 3D print.

Uanset hvad det ellers er du går og roder med i dit liv og hvilke tanker du har om hvordan du som 3D actionfigur for alvor kan komme til at ændre verden, så vil vil meget gerne høre fra dig og hellere i dag end i morgen, min ven 😉