Få nye gadgets ind i dit liv

0 Comments

Teknologien kan virkelig hjælpe dig på vej i din hverdag

Forestil dig at du vågner en morgen. Du har sovet godt med en allergivenlig dyne, som ovenikøbet er en temperaturregulerende dyne. Du har måske endda ekstra god samvittighed, fordi du har sovet med en økologisk dyne. Leder du efter en god kapokdyne, som har netop disse gode kvaliteter, så kan du finde en herinde på denne hjemmeside.

Har du så givet dig selv de helt optimale forhold under den søvn, og vågner du på bedste vis frisk og udhvilet efter en god nats søvn med søde drømme med en allergivenlig dyne, så er du klar til dagens udfordringer. Ja, du har faktisk brug for de gode udfordringer for at holde dig selv i gang. Nu har du energien

Hvilke fremtidige gadgets vil være gode for dig?

Her er en liste med nogle gode og spektakulære fremtidige gadgets, som du vil kunne nyde godt af i de næste 50 år, mindst. De vil kunne hjælpe til at optimere din dag, og det er rart at kunne gøre det bedste for sig selv og samtidig tage teknologien til hjælp for nu at følge med tiden og menneskets kulturelle og civilisatoriske udvikling. Her kommer eksemplerne. Jeg håber, du vil kunne bruge dem. Værsgo!

  • Din avatar vækker dig blidt med en moderlig stemme. Først får du lov til at sove i ti minutter, senere vækker din avatar dig igen. Nu lyder stemmen mere bestemt, og du hører mere af din egen stemme heri. Du prøver ikke på at overtale dig til at at stå op, men siger slet og ret at det er nu. Det retter du dig efter. Fordi stemmen ikke lyder hverken digital eller elektronisk, så er det som en drøm at vågne på denne måde, men det er meget virkeligt. Jeg håber, du vil få en god dag.
  • Den førerløse bil er tæt på at være på markedet. Mange udviklere er godt i gang med at udvikle modeller, som kan bruges på det store og brede marked.

Førerløse biler er dog ikke førerløse, blot er det en androide, en robot, der styrer og fører bilen, hvor passageren/passagererne kan tage et hvil eller måske arbejde på deres laptop eller gøre noget så gammeldags som at læse en god gammel papirs-bog, måske Brødrene Karamazov af Dostojevskij hvis bølgerne går højt. Det vil være revolutionerende, når disse førerløse biler vinder frem, for det vil helt klart reducere antallet af trafikulykker markant.

  • Print din egen sandwich derhjemme. Hvis du fx ikke lige gider at gå ud og købe ind til en sandwich, så kan du gå ind til din hjemmeprinter, hvor du kan printe lige den sandwich, du har lyst til. Det bliver luksuriøst.

Ja, dette var blot et par eksempler på det, som fremtiden bringer. Husk på at fremtiden altid er lige henne om hjørnet ligesom fremtiden altid ligger i fremtiden.