Udvikler webbureauer højteknologiske apps?

0 Comments

Står du og har brug for et få udviklet en højteknologisk app, kan det være en mulighed for dig at gå til dit webbureau og høre, om de kan hjælpe dig med en løsning.

Nogle webbureauer er leveringsdygtige i apps

Det er nemlig sådan, at nogle webbureauer har et stort antal medarbejdere siddende, og på den måde kan de ofte være behjælpelige med stort set alle opgaver in house.

Med andre ord kan større webbureauer som regel levere alt inden for digitale løsninger – herunder også apps. Der er jo mange firmaer, der både har brug for at få lavet hjemmesider, online marketing og apps på samme tid, og så er det jo rart, hvis det hele kan lade sig gøre under det samme tag.

Det kan du gøre, hvis dit webbureau ikke kan hjælpe dig

Hvis du er i den situation, at dit webbureau ikke kan hjælpe dig med at lave en app, har du to muligheder. Du kan enten vælge at gå til et andet bureau, et app bureau, som kan lave det for dig, eller du kan vælge at høre dit webbureau, om de kender andre i samme branche, der kan være behjælpelige med den opgave.

Det er ikke sikkert, at du er den første kunde, der har haft brug for en app, og det kan jo være, at de ansatte i dit webbureau, qua deres store netværk inden for branchen, har kendskab til et firma, der kan hjælpe dig på rette vej med en app.

Et godt råd når du skal have lavet en app

Når du skal have lavet en app, uanset om det er en simpel app eller en højteknologisk app, kan det være en rigtig god ide at lave så meget af forarbejdet som muligt selv.

Det kan være tegninger af appens design, hvilke funktioner der skal være i appen, hvordan skal man logge ind, hvad er det første, brugeren ser, hvilke funktioner skal være i brug i appen og meget andet. Jo mere du kan skrive ned, tegne og fortælle, desto nemmere er det for en freelancer eller et firma at gå i gang med opgaven.